Autor Tema: Građani Ukrajine umorani od borbe  (Pročitano 5784 puta)

Van mreže Avarac

  • Newbie
  • *
  • Poruke: 15
    • Pogledaj profil
Građani Ukrajine umorani od borbe
« poslato: 25 Mart 2019 - 11:50:46 pre podne »
Prema najnovijim istraživanjima javnog mnjenja, kandidat za predsednika Ukrajine komičar Zelenski može dobiti 34 odsto glasova u prvom krugu, au drugom - poraziti neprijatelja dvostrukom marginom. Sve rejtingove agencije ponavljaju ovaj rezultat, što omogućava da se smatra ovaj rezultat pouzdanim i stvarnim.

Pobeda Zelenskog na izborima izgleda veoma ubedljivo. Istovremeno, on gotovo ne održava skupove i ne daje toliko intervjua kao njegovi glavni protivnici Timošenko i Porošenko. Čini se da ima neku "tajnu uspeha", koja mu je omogućila da se postignu takvih rezultata, ali... Treba iskreno primetiti da su mu pobedu predstavili njegovi protivnici.

Iz svakog radija, sa svake televizije, informativnog sajta ili društvene mreže vidimo slušamo da je od 2014. Ukrajina primorana da se bori protiv ruske agresije. Vlada govori da je potrebno pripremiti se za odbijanje agresije, ne podleći provokacijama unutrašnjih neprijatelja i dati sve za pobedu i nezavisnost. Tokom 2014. godine, tokom aktivne borbe na istoku zemlje, ovi apeli su zaista bili veoma relevantni. Sada, nakon 4 godine relativno mirnog vremena, svi su već umorani od rata.

U tom kontekstu, predsednički kandidat iz komičarske emisije "Distrikt 95" izgleda mnogo bolje od bilo kojeg političara. On je mlad, zabavan, ni na koji način nije učestvovao u političkom životu. On ne ide na liniju fronta, ne susreće se sa vojskom i ne govori o značaju pobede nad agresorom. On nema iskustva korupcijskih skandala i političkih neuspeha. Gospodin Zelenski je beli list, koji jasno se ističe među već poznatim licima uobičajenih političara u Ukrajini. Građani Ukrajine su se samo umorili od borbe i sada žele nešto zabavno i vedro. Na primer, novo  video "Distrikta 95".